Tilbaka.

Hej, som ni har förstått har vi haft en break ett tag eller  vad man ska säga. Eller det var så att vi skulle göra en till film, för ni gillar ju dom så mycket. Men det blev lite knas, Stanky gick överstyr och skulle imponera genom att dricka bensin. Och ni förstog ju säkert hur det gick :). Ja, han har legat på intensiven i ca 2 veckor. Och intensiven = no bloggning! Som ni kanske förstår.. Men nu är vi i full fart! HAHAHAH full fart, asså bensin, full fart. Ni fattar säkert, förstår att ni har saknat oss. Vi är tillbaka. Från the one and only not drinking gasol, Your Lemon.

Kissie och Paow (Parodi)


Ja.

Hej, jag är sur för att en jävla Stanky inte har bloggat nånting. Är väldigt irriterrad, har precis bestältt en kniv på internet och är VÄLDIGT redo för att använda den. Vet inte varför han har slutat blogga och är väldigt sur. Puss från en sur Citron.

Vinterkyyyyyla

Tjatja, inte hunnit skrivit så mycket. Men just nu sitter jag och fryser, cirka 16-18 grader här inne, och -20 ute. Jag gillar det INTE!
Ikväll händer det nog inte nåt speciellt, sitta o kolla på Robinson med lite chips och Non-stop :D, riktigt kefft att den där Annika är kvar i Robinson. Har ju blivit utröstad 2 gånger, och kommer bli det igen.. Hon är ju största bitchen (:. Hoppas ni gillade vårt fjärde videoinlägg, och ja det kommer nog komma fler (om ni vill se mer)! Jag har hört ett rykte om att mina föräldrar kommer väcka mig klockan 10 imorgon bitti.. Det låter ju inte speciellt kul :(((. Menmen! Hoppas alla mår bra ute i vinterkylan och har det inte lika kallt som jag :D. Puss på er från er Lemon! <3

Pokerface!

Tja tja bloggN
Har spelat poker ikväll med pappa och hans polare :PP
Självklart vann man och tjänade 600 spän, man e ju the pokermaster himself, stoneface during the WHOLE FUCKING GAME. så.
Jag vet att ni e avundsjuka på mina skills och så men det e sånt man får leva med, livet rullar vidare brukar man ju säga, men för mig glider det vidare, hehe jag vet, ni älskar mig, ni behöver intesäga det, jag vet det redan;)
Puss och hej
/// STANKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY<3333333333333333333
                                

                                     tjalalala

Videoblogg #4



jahaja, det här va allt jag tänker lägga upp idag:)<3
se på hela och kommentera gäääääääärna!!!!!!!!!!!
pussssssssssssssssssssssssssssss

Ronaldo e gaaaaaaaaaaaaaay



Seriöst han e fan bög :S

/ er älskade stanky<33333

Fredag idag dåååå!

Tjatja :). Lemon här, kom nyss ut från duschen. Skönt att det är fredag :D! Ska snart iväg till Skärholmen, och göra lite grejjer här och vart. Sen tror jag att jag ska åka till Stanky så ska vi göra en videobloggning till, bra va ;))? Och juste, vi skulle ju fixa den där bakgrunden som Stanky snacka om i sitt förra inlägg. Sen tror jag faktiskt jag ska åka upp till min pappa på kvällen, han bor i norrtälje :P. Så det blir väl antagligen kallt dåra, typ cirka 20 minus :((. Blev ingen skola för mig idag, hade verkligen ingen lust och bara gå en dag. (a). Aja, det var min planering för dagen! Men håll utkik för vår nya videofilm senare ikväll då! Många pussar från er COOLA Lemon <3!

Ny video


Designen klar!

Tjenamorsning<3
Äntligen är designen klar! den blev som den blev, jag tycker den vart bra iaf :D kommentarera gärna om vad ni tycker osv:)
Idag har inte mkt hänt, designen tog väl några timmar typ :P ganska svårt att komma på nån bra idé, men den är itne helt klar än, jag och Lemon ska fixa en snygg bakgrund imorn med oss på, får se hur det kommer gå och hur det kommer bli :D
Aja, godnatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3
Stanky


Hejhej!

Tja tjau bloggen :)!<333 Idag har det inte hänt så mycket, mest chillat och bättrat på solbrännan lite framför dator skärmen :D. Skoldag imorrn, har verkligen ingen lust och ska nog inte gå heller. Här får ni en bild på min hund som jag fick i somras :).  Det var allt för mig. Er käääääraste Lemon! puss på er allihopa mjauw :D<3!

Nyvaken

Godmorgon mina sötnosar! <3 Har nyss vaknat, faktiskt rätt så stolt över mig själv att jag vakna så här tidigt. Sitter och funderar på alla som är i skolan just nu, HAHAHAH! Själv har man STUDIEDAG då för att inte skryta :).
Har inte planerat nåt speciellt för dagen, vilket är rätt så tråkigt efter som det är min sista lediga tag på ett tag :(.
Det var allt för mig, puss o kram från er kära Lemon!! <3

Kissie

snyggt


Här är då den kända bloggaren Kissie.
Söt liten tjej tycker jag.
Håller ni inte med?

Läggdags

Tjatjo bloggeeeeeen<33
ska sova nue:) idag har jag varit på bio, såg en film som jag inte kommer ihåg vad den heter (a) Morgan nånting, aja vem bryr sig, dålig va den iaf...
Filmen fucka typ upp sig också :S lixom, om man skulle dela bioduken i två halvor horisontellt i mitten, så kan man säga att de båda halvorna bytte plats så det blev helt retarded xD alla i bion typ skrek och folk bankade på glaset längst bak, kärringjävlarna skrek att dom ville ha pengarna tillbaka, och jag åt popcorn.
aja, tog bara 2 minuter innan dom fixade det och man fick en jävla orkan av vinddraget från alla tantjävlars suckningar när den väl startade... jag dödade dom... dödade dom alla.
Puss hej<3

Stanky & Lemon


Andra inlägget.

Hejh sötnosar. Hört att ni är lite avundsjuka, många som har klagat och sånt dära. MEN VI TAR INGET SKIT!
Idag har jag (Twistie) sovit hos söta Stanky. Vi spela nåt konstigt spel, som var väldigt läskigt och jag drömde mardrömmar :$. Hoppas ni börjar följa den här bloggen, för vi älskar er alla. PUSS från er KÄRA Twistie.

Första Inlägget

Tja tja bloggeeenh:))))))))
Förstah inlägget dåe, vet itne vad jag ska skriva direkt men villni se mig göra ett videoinlägg till?<33
Har varit å sett Avatar 3D, puss på munnn, tja.
Den va asbraaaaaaaaa, man fick värsta inlevelsen när man såg den och efter kändes det som om man va han i filmen, att man kunde flyga. härlig känsla asså.
Det var allt för idag, puss tjatja. m


RSS 2.0